[Logo] The Limax project
  [Search] 搜索   [Recent Topics] 最新主题   [Hottest Topics] 热门主题   [Members]  会员列表   [Groups] 返回首页 
[Register] 会员注册 / 
[Login] 登入 
Converse Chuck 70 heeft  XML
论坛首页 » 求助
发表人 内容
Congabee注册时间: 12/01/2022 06:13:26
文章: 4
离线

Een Converse Chuck 70 heeft de afgelopen jaren veel verschillende iteraties gezien, meestal in de vorm truck speciale samenwerkingen en lets out. Deze week heeft het karma of charme Boston nog een nieuwe look, de Reconstructed Toss 70, met genoeg om rond te gaan. Een converse chuck 70 online nederland is al bijna vijf decennia een van een meest populaire sneakers apresentar wereld en overtreft zelfs de levensduur van enkele andere spraakmakende schoenenbedrijven expire we kennen en waar we van houden. Inside die tijd is een Chuck uitgebracht in bijna elke denkbare functie hierdoor opnieuw opgebouwd, bijna altijd met lovende kritieken.

Bovenwerk van canvas, archiefprints, gevleugelde tongstiksels, vintage kentekenplaat, Ortholite-demping, gevulkaniseerde rubberen zool. Een Chuck 70 is verkrijgbaar in hoge en lage versies en heeft zijn gebruikelijke bovenwerk van fabric, gedetailleerd met een vlammenprint. Elk paar is voorzien van het vintage kenteken van het merk hierdoor is uitgerust met witte veters. converse classic chucks aanbieding Het hoge design verwelkomt ook de kenmerkende ster enkelpatch. Je kunt Converse's archiefvlammen Chuck 1970's vandaag de dag inside zwart-witte kleurstellingen gebruiken.

Talk heeft een nieuw coppia onthuld van One Star-sneakers in beperkte oplage, geïnspireerd op de underground rave-cultuur uit de jaren ninety days. De "One Star Distorted Board Low Top"-paren, een "White/Medium Green" en "White/Black"-paren hebben een bovenwerk truck suède en vervormde dambordafdrukken in verschillende blokgroottes. converse one star nederland online Platte veters lopen over een tong, 100% recyclebaar fine mesh langs het bovenwerk hierdoor Ortholite-binnenzolen houden het tot laat in de nacht comfortabel. Zilverreiger-vossen sieren een tussenzool eronder en buitenzolen met ruitpatroon maken een trippy-paren compleet.

Een truck de bekendste van converse jack purcell verkoop online gemaakt in 1917 hierdoor later gepromoot door een legendarische basketballer Chuck Taylor, maar er is nog een ander klassiek silhouet van het sportmerk dat je misschien bent vergeten, de Converse Jack Purcell. Doelbewust ontworpen voor een Canadese wereldkampioen badminton achieved dezelfde naam in 1923, deze onorthodoxe sportschoen heeft alle beroemde kenmerken truck zijn oudere broer, achieved enkele licht nieuwe toevoegingen.
 
论坛首页 » 求助
前往:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team