[Logo] The Limax project
  [Search] 搜索   [Recent Topics] 最新主题   [Hottest Topics] 热门主题   [Members]  会员列表   [Groups] 返回首页 
[Register] 会员注册 / 
[Login] 登入 
ostaa nike air vapormax  XML
论坛首页 » 技术讨论
发表人 内容
Leeverbeek注册时间: 16/12/2021 07:26:20
文章: 4
离线

Vuosi 2021 on ollut nautinnollinen vuosi Niken klassisen Air flow Huarachen ystäville: rakastettu, Upgrade Hatfieldin suunnittelema juoksija juhlii 30-vuotisjuhliaan, ja se upon levitetty OG-tyylejä. Yksi näistä on "Magenta", kesävalmis tyyli, jossa on vesiurheilua muistuttava värimaailma, joka yhdistää muita klassisia värejä, kuten "Orca" ja "Bright Mango". Ze ei ole vain värimaailma, alennus nike air huarache finland joka saa inspiraatiota vesiurheilusta: rakennus tekee myös.

Uuden, mutta perusvärin julkaisu löytää tiensä ostaa nike air vapormax halpa hinta . Tämä yksinkertainen kaksisävyinen lenkkari on yksi monista VaporMax-versioista, joita Nike upon julkaissut vuosien varrella. Kenkä on puettu puhtaaseen, raikkaan valkoiseen, neopreenirakenteiseen päälliseen. Sen nahkainen kantapää ja varvas- ja sivupaneeleissa näkyvät omaleimaiset muoviset peitot ovat myös valkoisia sulautuakseen koskemattomaan lumivalkoiseen päälliseen.

Tutustuttuaan alennus puma cali tukkuhinta : and uusiin muhkeisiin RS-X Softcase -lenkkareihin aiemmin tänään, brändi tarjoaa nyt raikkaan ilmeen Cali Zero -kenkiinsä. Päivitetty siluetti, joka lisää nimeen tekstin "Demi", muunnetaan keskimmäiseksi ja se on värjätty kolmella värisävyllä sarjaa minimalistisia julkaisuja varten. Jokainen painos on rakennettu yhdistelmästä materiaaleja yläosassa. tuovat esiin "karun" esteettisen, kerrostuvat kankaat, kuten nahka.

PUMA on paljastanut kuuden siluetin "Unity Collection" -kokoelmansa, joka on saanut inspiraatiota urheilun roolista ihmisten yhdistämisessä kaikkialla maailmassa. Kaikissa pakkauksen lenkkareissa on hillitty musta tai valkoinen muotoilu, jota sitten korvataan kirkkailla yksityiskohdilla, jotka ovat saaneet vaikutteita useista kansainvälisistä lipuista. Erotuviin siluetteihin kuuluu Upcoming Rider - jossa upon kirkkaan sininen kantapää, vihreä kieli ja punainen merkki. ostaa puma suede tukku-suomi vaimennettu päällinen, samoin kuin RS-X3 keltaisen ja vihreän osumilla ja Cali Sports activity, jossa on keltaiset ja siniset ulkopohjan yksityiskohdat.
 
论坛首页 » 技术讨论
前往:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team