[Logo] The Limax project
  [Search] 搜索   [Recent Topics] 最新主题   [Hottest Topics] 热门主题   [Members]  会员列表   [Groups] 返回首页 
[Register] 会员注册 / 
[Login] 登入 
nike tanjun dam  XML
论坛首页 » 求助
发表人 内容
BorgChesterton注册时间: 18/06/2019 03:18:43
文章: 3
离线

Förstörande tonens utseende på nike barnskor skon är svarta på tungan och den genomskinliga fullängdsluftsdynan nedanför. Ska du rocka i sommar? Plocka upp dem den 4 maj till $ 180. Kolla in den här kommande svartvita färgväggen på Nike Dunk High. Även om det ser ut direkt från 80-talet är det faktiskt första gången som denna färgväg kommer att släppa. Rocking den klassiska färgblockeringen som vi alla vet och älskar, består av detta par Dunk Highs med en läder övre klar i svartvitt . Det tvåtonade utseendet sträcker sig till varumärket Swoosh och tungan, snören, mellansolen och yttersålen.

Ganska rent, eller hur? Skon har för närvarande inte ett släppdatum men är att de för närvarande anländer till utvalda internationella återförsäljare, vi kan förvänta oss att dessa släpper stateide snarare än senare. Detaljpriset kommer att sättas till $ 120. Håll dig stillad som mer information om detta fall nike air max dam börjar ytan. Kom ihåg Japan Exklusiv Atmosfär Nike Air Max Nero NIKEiD Collection vi berättade förra veckan? Tja, det ser ut som att det blir ännu svårare att få ett par gjort nu när vi har ett ord att var och en av de två alternativen kommer att nike sneakers dam begränsas till 400 par vardera.

Ovan ser du Air Max Zero uppdaterad i både Safari och Tiger Camo teman som ger Air Max Zero en titt som vi aldrig trodde skulle vara verklig skapelse. Eftersom inte många av oss bor i Japan och att bara 400 NIKEiD skapelser kommer att bli tillgängliga, överväga bilderna ovanför det bästa utseendet kommer många av oss någonsin att få se ett par levande och i färg. Nike Blazer Studio Low är tillbaka igen med en annan premium iteration precis i tid för vår / sommarsäsongen.

Mycket minimal branding visas på skon som nike dam det bara kan ses av Nike Air hit på hälen. Att fullborda utseendet på båda färgvägarna är White Phylon foam. Fria tunga enheter görs i Ultra (lättare / cored out) mode. Prissatt vid $ 130 varav det officiella utgivningsdatumet är den 27 april, men välj återförsäljare runt om i landet har de redan på lager. Kommer du cop? Nike Air Max Plus (även Nike Air Max TN) kommer snart att få NikeLab-behandlingen. Vad du ser ovan är de fyra färgvägar som utgör NikeLab Air Max Plus Pack.

NikeLab Air Max Plus Pack levereras med några subtila förändringar som ger den klassiska modellen ett mer utmärkt utseende. Förändringar som klarar av att sticka ut innefattar borttagning av tåfångare till förmån för en tumlad fullkornig läderklädsel. Ännu mer läder används på skon som det kan ses på hälöverlägget. Finns i fyra färgvägar - Svart, Rosa, Vit / Svart och Tan - Du kan förvänta dig att hitta alla fyra erbjudanden på utvalda NikeLab-platser och Nike / NikeLab från och med 25 april. Vilken färgväg från paketet känner du mest?

Triple White sneakers kommer att vara på allas fötter i sommar, så nike tanjun dam förvänta sig klassiska modeller som aldrig har rockat en Triple Black-motiv att göra det under de kommande månaderna. En av dessa droppar är Nike Air Max 2 Uptempo 94 Triple White som du ser ovan.Rocking samma Triple White-motiv som den kommande Nike Air More Uptempo som vi nyligen delade med dig, kommer denna version av Nike Air Max 2 Uptempo 94 med en Vitt läder och mesh tops upp med ännu mer vita anteckningar på snören, märkes-, foder- och tunga enheter. Inget bekräftat utgivningsdatum ännu, men vissa återförsäljare listar modellen som kommer att släppa den 26 maj till $ 140.
 
论坛首页 » 求助
前往:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team